Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

С Преслава сме като Еркюл Поаро и Монк: Таня Иванова

отпечатай новината

19.03.2021 15:17 | Видян 3244 пъти

С Преслава сме като Еркюл Поаро и Монк: Таня Иванова

Малцина знаят, че най-красивата кандидатка за депутат в новия парламент е една от най-близките приятелки на Преслава. Таня Иванова е кандидатка от совя роден 23-ти МИР в София, където певицата живее. Двете се запознават съвсем случайно. Таня другарува с Емануела, която пък среща в ролята й на съседка на нейно гадже. Двете стават приятелки и започват да излизат. Веднъж Еми има уговорка с Преслава и я запознава с Таня. "На другия ден тя ми звънна да пием кафе и така постепенно станахме приятелки", разказва красавицата. Стават близки, обичат да пътуват по женски до Барселона и Лондон, даже планират да родят по едно и също време, "имахме си уговорка", както се шегува Таня, но Преслава изпреварва приятелката си с година и половина.

"Тя е човекът, който е най-близо до мен като начин на мислене и като реакция", признава кандидатката за парламента. На въпроса това означава ли, че си правят взаимна психотерапия, отговорът е: "Когато не мога да взема важно решение, й се обаждам да анализираме и да разнищим темата. Тя също го прави. Циклили сме много часове над някакви житейски драми."

Двете са и мини клуб на фенките на ретро детективски романи. "Фенки сме на Агата Кристи и Поаро. Обаче сме и малко Монк - Преслава е чистофайник неземен, и тя като мене не може да търпи каквото и да било да не е подредено". От много четене на кримки и гледане на подобни сериали, двете дами са придобили страховита интуиция. "Усещаме нещата отдалече. Още не сме разкривали убийство, но кръшкане на чужди мъже - да", полушеговито - полусериозно споменава Таня Иванова. Тя вярва в силата на съдбата, която е избрала за нея числото 9 в бюлетината, а то е нейното любимо.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !