Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емили Ратайковски с първи снимки на бебето Слай

отпечатай новината

19.03.2021 12:15 | Видян 712 пъти

Емили Ратайковски с първи снимки на бебето Слай

Моделката стана майка преди седмица

Емили Ратайковски е горда от ролята си на майка и не се страхува да го покаже в социалните мрежи.

На 8 март моделката роди първото си дете – Силвестър Аполо Беър - което споделя със съпруга си Себастиан Беър-Макклард. Въпреки че много майки изчакват да изминат 40 дни преди да покажат детето си пред света, Ратайковски реши да зарадва феновете си с няколко снимки от деня на раждането.

„Първите моменти със Слай. Живот!“, написа тя под публикацията, която е съставена от колаж, показващ Емили на болничното легло и моментът, в който за първи път държи сина си в ръце. На 11 март звездата обяви, че официално е станала майка, разкривайки че бебето се казва Силвестър Аполо Беър и се е появило на 8 март в „най-красивата, сюрреалистична и изпълнена с любов сутрин“.

Новината за раждането беше споделена само четири месеца, след като Ратайковски официално обяви бременността си. Като истинска модна икона тя се появи на дигиталната корица на списание Vogue през октомври, разкривайки наедрялото си коремче. В интервюто пред списанието звездата разказа как тя и съпругът ѝ искат да отгледат детето си, намеквайки че ще бъдат прогресивни родители.

 

„Няма да определяме пола на детето си. То ще се определи само, когато навърши 18 години“, казва Емили пред Vogue. Добавя, че заедно със съпруга ѝ ще се опитват да използват колкото се може по-малко полови определения и просто да отгледат един добър човек, който да приема всички в света, независимо от тяхната сексуална и полова ориентация, раса или начин на говорене.

 

Обсъждайки как тялото ѝ ще се промени по време на бременността, Емили заяви, че не се притеснява от нищо. „Напълно безсилна съм пред този процес, но съм изненадващо спокойна“, казва тя. Допълва, че не се страхува, а вместо това чувства някакво ниво на мир и още в началото на бременността е започнала да се учи от малкия човек, който расте в нея.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !