Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ники Кънчев: Утре се прощаваме с Косьо Марков

отпечатай новината

17.03.2021 12:35 | Видян 806 пъти

Ники Кънчев: Утре се прощаваме с Косьо Марков

Водещият Ники Кънчев бе гост в "Денят започва" по БНТ, за да говори за успеха на Мария Бакалова. Кънчев бе категоричен, че трябва всички българи да се радваме на това че българската актриса е получила номинация за "Оскар".

"Битува едно схващане, че Георги Калоянчев няма "Оскар", Георги Парцалев нама "Оскар", Стоянка Мутафова няма "Оскар", но едно време нещата стояха по друг начин", подчерта водещият. Той пожела успех на Бакалова и изрази своята сигурност в нейните по-нататъшни постижения.

В края на разговора Ники Кънчев обяви, че утре (18 март) в Гробищен парк "Бояна" от 14:30 ч. ще се състои поклонението пред основателя и басист на група "Тангра" Константин Марков, който почина от усложнения заради коронавирус на 15 март.

"Много, много сериозен удар понасяме.

Тази сутрин след усложнения от Ковид е починал Косьо Марков, един от създателите на легендата "Тангра" заедно с Личо Стоунса и Сашо Петрунов.

Приятел, съмишленик, другар, супер пич, музикант, басист, тънък познавач на живота...", написа Ники Кънчев в своя Инстаграм профил след смъртта на Косьо Марков.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Почина Косьо Марков

Няма коментари към тази новина !