Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава е вторият финалист в Music Idol 3

отпечатай новината

27.05.2009 12:00 | Видян 7641 пъти | Гласували 1

Преслава е вторият финалист в Music Idol 3

След Магдалена Джанаварова и Преслава Мръвкова успя да се класира за финала в тазгодишното издание на Music Idol. Преслава е на 22 години и е от Тетевен.

Родена на 19 август 1986 г., зодия лъв. Описва себе си като емоционална, обичаща и обичана. Решава да участва в “Music Idol”, за да изпее песните на живота си. За нея музиката е зарядно. Обича стиловете поп, рок, фънк. Най-голямата й мечта е да лети. В свободното си време почива пълноценно, като яде вредна храна, гледа филми, бяга с кучето в парка, чете и спи много.

След участието си в “Music Idol 3” възнамерява да продължи да пее и твори. Любимата и фраза е: “Господ обича силните”. Симпатизира повече на победителят от “Music Idol 2” – Тома, отколкото на първият айдъл на България – Невена Цонева.

Финалът на тазгодишната надпреварата за млади музикални таланти ще бъде на 8 юни. Тази вечер пък в поредното състезание “Война на гласовете” македонците Боян Стойков и Александър Тарабунов и талантливата Русина Катърджиева от Благоевград ще се борят за последните две места във финала.

В понеделник айдълите ще изнесат концерт с песни на “Beatles” в памет на маестро Вили Казасян, а елиминации през следващата седмица в шоуто няма да има съобщи БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !