Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

На 50 г.съм по-търпелива и спокойна:Камелия

отпечатай новината

07.02.2021 13:19 | Видян 2384 пъти

На 50 г.съм по-търпелива и спокойна:Камелия

Камелия е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена. Хитоивете й са безброй, а тя е сочена освен за талантлива и за една от най-красивите певици у нас. Само преди месец навърши 50 години. За ровносметките, любовта и кариерата, изпълнителката говори откровено пред "Телеграф".

- Камелия, преди месец отпразнувахте половин век. Как посрещнахте рождения си ден тази година?

- Ресторантите не работеха, нямаме право да се събираме на групи и отложих събирането и отпразнуването с приятели, но на 9-и подобаващо избухнах вкъщи с Цветин (смее се). След полунощ си направихме хубаво посрещане и весело празнуване с музика и танци. Даже пуснах клипчета с отварянето на шампанското, забавлявах се и така посрещнах рождения си ден. На следващия ден имах стотици обаждания и есемеси.

- Имаше ли някой по-специален?

- Не е от определен човек или група от хора. На такъв юбилей много неща започваш да виждаш, да изкристализират. Обадиха ми се хора, които не очаквах, и бяха много позитивни, други, които се „пишат за приятели“, бяха много обрани. Естествено, пожеланията на майка ми и на Цвети, най-любимите и близки хора, са най-важни за мен. Оказа се, че дори човек да не се вижда с някого често, близостта наистина си е близост, независимо от разстоянието, а хора, с които физически си бил близо, се оказаха отдалечени.

 Има ли нещо през тези години, за което съжалявате?

- Не, нямам нищо, за което да съжалявам. Нито това, че на 26 съм стартирала музикалната си кариера. Не съжалявам, че не е по-рано, че е по такъв начин. Не съжалявам за решенията, които съм вземала, не съжалявам дори за грешки, които съм правила, защото от позицията на времето мога да кажа, че те са ми показвали пътя за други неща, които да предприема и развия. Ако не съществуваха тези грешки, нямаше да се изградя като Камелия към днешна дата. Благодарна съм за всяко нещо, което ми се е случило, и не съжалявам за нищо.

- Изживяваме много трудни времена, смятате ли, че именно тези моменти на изпитания ни помогнаха да си отворим очите и осъзнаем кои хора са близо до нас и ни обичат наистина?

- Да, така е. С действие, с поведение, най-вече е свързано с усещане, осъзнаване, израстване, приемане. Щом се случва на мен в точно този период от живота ми, значи е трябвало така да стане – било то нещо да пусна, да приема, да науча. Лично мен тази пандемия ме направи по-чувствителна. Човек, като се поизчисти малко от безсънни нощи и само работа, става някак по-чувствителен, усеща кой, къде, кога, защо, има ли искреност, фалш...

- Като говорим за искреност и фалш, възможно ли е в средите на шоубизнеса да има истински приятели?

- Трудно е, но не е невъзможно според мен. Приятелството е двустранен процес и двете страни трябва да са на еднакво ниво, за да има приятелство, в противен случай съществува само его. Когато двете страни са на различен етап от егото си, тогава приятелството не е възможно, но едно уважение е възможно точно при такива ситуации.

 

- Вие определено сте една от дамите в светските среди, която може да се похвали с най-перфектната визия. 20-годишните момичета могат само да ви завиждат на тялото. Как го поддържате?

- Храня се здравословно – вкъщи имам персонален готвач в лицето на Цветин (смее се). Той е много любознателен, любопитен, готви невероятно, с различна техника. Приготвя храната бавно, на ниска температура, с много добавки от сушени храни на прах. Аз не се бъркам, той е визионерът в тази посока. Имам му доверие и каквото ми предложи, пия и хапвам; забавлявам се и живея с позитивна енергия. Не изключвам спортуването, постоянството и желанието ми да изглеждам добре. Постоянно се променям и затова така изглеждам... Позитивно мислене, редовен полов живот, радост вкъщи и удовлетворение от всичко, което ми се е случило досега в живота. Всичко това води до такъв резултат.

 Вие самата готвите ли и имате ли любим специалитет, или сте от дамите, които са „скарани“ с печката?

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !