Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

България и Лили Иванова с еднакъв Рожден ден

отпечатай новината

03.02.2021 13:52 | Видян 1254 пъти

България и Лили Иванова с еднакъв Рожден ден

Договорът с Византия, който приемаме за създаване на нашата държава и появата на певицата Иванова на бял свят на една дата Невероятно, но факт – Лили Иванова и България са астрални близначки. Е, не чак по година, но поне по дата – 24 април.  За страната ни рождената година се води 680 по сключения договор с Византия, а за Лили официално е 1939 г., макар по спомени на бившите й съпрузи и на най-близките й колеги да е 2-3 години по-рано. Датата обаче и за двата рождени дни е 24 април и в това няма никакво съмнение.
Невероятно съвпадение! Което вероятно обяснява и успеха на певицата с вече 61-годишна кариера в страната. Но, за разлика от Емил Димитров с неговите триумфи във Франция, Русия и други държави с концерти и десетки милиони продадени плочи и окупиране на челни места в класациите дори отвъд Желязната завеса, тя никога не е можела да се похвали с подобно признание извън тесните ни граници. В същото време, той стига едва до „заслужил артист” при соца, също като Васил Найденов и Йорданка Христова. Докато Иванова е единствената „народна” с право на лечение в Правителствена болница и отдих във всички правителствени почивни бази и санаториуми плюс 100 лв. бонус към дохода всеки месец (при средна заплата 250 лв.), а освен това – макар и късно – след 10-ата година от кариерата си и поради брака с Янчо Таков – син на тогавашния вицепрезидент, взема първа награда на Орфея.
„Според  наталната карта на България, съставена за датата 24 април 680 г., през 2021 година страната най-после ще се освободи от Сатурн, а през 2024 г. -  и от Плутон, за да може духът на Водолея да я изцели. Планетата Уран, която има много непредвидима енергия, е в т.нар. дом на семейството. Това, през което България минава, се случва веднъж на 84 години – време за революция и пълна промяна. Може да го тълкуваме като пробуждане и ключов период за страната. Юпитер ще се премести в дома на парите, което е  позитивно – свързва се с повече инвестиции, финанси, иновации. Очаква се смяна на правителството и на хората на върха, а след март  ще има добри перспективи за хората на изкуството. Страната ще получи световно признание за редица от своите таланти”, предвижда пред сп. 8 световноизвестният Гал Сасон – утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток, чийто баща е родом от Варна. Израелският феномен изнася лекции в Университета на Южна Калифорния и Университета на Тел Авив и води семинари по кабала, астрология и мистицизъм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !