Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Цитиридис стартира новия сезон с ново лице

отпечатай новината

01.02.2021 13:58 | Видян 883 пъти

Цитиридис стартира новия сезон с ново лице

Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало” ще се присъедини към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който стартира на 1 февруари в 22:30 ч. по bTV. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис описа новия, бляскав и мистичен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV. Водещият обаче не издаде нищо повече за новото оппълнение.

След едномесечна почивка "Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща в ефира на bTV тази вечер от 22:30 ч. Амбициите на екипа са предаването да бъде още по-забавно и по-провокативно.
"Мога да обещая на зрителите, че ще има много изненади. Това ми е работата да изненадвам хора. Ще има и ново лице в предаването. И най-важното може би е, че зрителят ще бъде много важна съставка в новия сезон на шоуто, защото той ще започне да участва много повече. Освен в социалните мрежи с анкети, със собствени истории да разказват, хората ще влязат в студиото. Имаме една много симпатична нова рубрика "Мамо, дават ме по телевизора". В нея всеки човек може да пише на show@btv.bg и ако има какво да каже за 2 минути, да дойде и да го каже в студиото на шоуто", разкри Николаос.

Днес водещият на шоуто има още един повод за празнуване, защото е рожденик.

"Ставам на 27. Това е една крехка възраст все още, но съща така и много опасна. Трябва да внимавам за колко велик се смятам, какъв гений съм и какъв неразбран творец съм. Така че тази година ще бъда много внимателен, ще стъпвам лекичко и много категорично." За рождения си ден Николаос си пожела да е заобиколен от същите хора, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !