Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джулиана Гани дава на съд звезда от Фермата

отпечатай новината

20.01.2021 16:36 | Видян 1365 пъти

Джулиана Гани дава на съд звезда от Фермата

Скандал между две риалити звезди разтърси социалните мрежи. Това са любимецът на зрителите от „Фермата“ Сами Хоссни и Мис Силикон 2013 Джулиана Гани, като се очаква развръзката да се състои в съдебна зала, предава Монитор.

Пръв ръкавицата хвърли фитнес инструкторът, след като публикува видео в Инстаграм с основна тема – чайове за отслабване, рекламирани от Джулката и нейният любим Илиян Найденов. На клипчето се вижда как Сами гледа рекламата на Гани и коментира, че не съществува чай, който да гори излишните мазнини или да премахва стрии. По негови думи, видеото е с цел да отговори на феновете си, които го питат да закупят ли новия продукт.

Пищната красавица побърза да отговори на Хоссни, като също засне видео и го публикува в Инстаграм. В него тя нарича сребърният медалист от „Фермата“ 5 „шано инструктор“ и го сравнява с колегата му Ричард Величков, който си навлече подигравки след участието си във „Вип Брадър“.

Нещо повече, Гани заяви, че „огладнелият“ Сами се слави единствено с хубавата си усмивка, която дори „не е по рождение, а дело на стоматолог“. Това развесели последователите на Хоссни, тъй като самата Джулиана има множество корекции по външния си вид.

„Това не е първият опит с цел трупане на популярност на лица, които са абсолютно нищо и не са известни.

Много се ядосах.

Как бих заложила своето име, името на семейството си, с някакви фалшиви продукти? В заключение, засега, искам да кажа, че разбирам завистта и злобата. Живеем здравословно и рекламирам само такива продукти. Този, който оплю чая и моето име, ще бъде съден и ще му се иска публично извинение“, казва почти през сълзи тя.

Феновете на Гани пък побързаха да я защитят. „Не се разстройвай, красива жено. Не се стърпях да кажа, че подобни индивиди не заслужават капка внимание. И не само от вас, защото сте известни личности, ами и от всеки нормално мислещ човек. Псевдомъжкар с псевдофитнес мислене. Участията му по разни предавания са само доказателство за липса на мозък и образование!“, пише нейна поддръжничка.

Междувременно Малката Джулка съобщи на последователите си, че трудно се доверява на българските пластични хирурзи и предпочита да си прави интервенции при колегите им в Турция. Последния известен ъпргрейд на изкусителката е подсилване на скулите с филъри. Гани има още две корекции на нос, филър в устните и три операции на гърдите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !