Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Vogue все пак пусна исканата от Камала Харис корица

отпечатай новината

20.01.2021 13:34 | Видян 759 пъти

Vogue все пак пусна исканата от Камала Харис корица

Списание Vogue, което отнесе критики заради снимката на Камала Харис на корицата на февруарския си брой, ще пусне нов тираж с различна фотография, считана за "по-достойна" за бъдещата вицепрезидентка на САЩ, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"В знак на признание за огромния интерес, който предизвика дигиталната корица, и за да отпразнуваме този исторически момент, ще пуснем ограничен тираж на специалния ни брой", заяви говорител на групата "Конде Наст", собственост на която е списание Vogue.

Списанието се сблъска с "порой" от критики миналата седмица, които определиха снимката на Камала Харис с джинси, сако и кецове като "твърде небрежна" за корицата на печатното издание на февруарския брой. Според критиците въпросната "всекидневна" снимка, е "зле композирана" и "омаловажава" постиженията на Харис като първата афроамериканка, избрана за вицепрезидент.

Главната редакторка на Vogue Анна Уинтур беше принудена да защити оригиналното изображение, след като то се разпространи онлайн по-рано през месеца, настоявайки, че целта на списанието не е да омаловажи "невероятната" победа на Камала Харис на изборите.

След реакцията списанието обяви, че ще пусне копия с по-официален портрет на Харис, облечена в светлосин костюм на "Майкъл Корс". Това изображение беше използвано за дигиталната корица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !