Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Популярни бойци превземат студиото на BOEC.BG

отпечатай новината

15.01.2021 12:35 | Видян 430 пъти

Популярни бойци превземат студиото на BOEC.BG

Ексклузивен и нетрадиционен епизод на единственото предаване за бойни спортове и изкуства в българския телевизионен ефир, подготвен изцяло от популярни български бойци и треньори очаква зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR тази неделя, от 19:00 часа.
Повод за специалния епизод е отбелязването на успешното реализиране на 100-тното издание на „BOEC.BG“, което запечатва срещи с едни от най-големите спортисти от бойната сцена от България и света, вълнуващи лични истории и професионални гала вечери на най-високо ниво.  
На 17 януари, екипът на „BOEC.BG“ ще отстъпи мястото си на своите герои, където представители на бойните спортове ще влязат в ролята на водещи, репортери, оператори, монтажисти и редактори. За да създадат още по-празнична атмосфера, част от най-големите звезди от българската бойна сцена ще отправят и своите поздравления към предаването. В ролята на водещ на ексклузивния епизод на „BOEC.BG“ ще влезе ММА боецът Живко Стоименов, а специален гост в студиото ще бъде друг атрактивен български боен атлет - Владислав Кънчев.
Какви теми ще дискутират двамата шампиони и кои състезатели ще влязат в ролята на репортери в юбилейното празнично издание на единственото предаване за бойни спортове у нас - ще разберете на 17-ти януари, от 19:00 ч., по Bulgaria ON AIR.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !