Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тервел Пулев може да се боксира в Африка

отпечатай новината

04.01.2021 16:09 | Видян 1086 пъти

Тервел Пулев може да се боксира в Африка

Интерконтиненталният шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в полутежка категория Тервел Пулев разкри, че следващият му мач няма да е в България като е възможно дори да не се проведе в Европа, а в Африка.

Неотдавна Тервел обяви, че се надява да се завърне на ринга през март. Последният му двубой беше срещу Дешон Уебстър на 14 декември 2019 г.

„Опитваме се и ние да организираме нещо максимално бързо, защото не съм играл цяла година. От гледна точка на моята възраст, нямам време. И аз искам да играя. Няма да е в България, защото има места, на които няма такива ограничения и може по-лесно да се организира. Чувам за посока Африка, но това е непотвърдено. Искам да предизвикам определени цели, а не боксьори. Целта е да изляза по-напред в ранглистата и след няколко мача да играя за титла“, сподели професионалният боксьор пред bTV.

Тервел Пулев се върна към мача на брат му Кубрат срещу Антъни Джошуа.

„Минах през сериозни емоции, защото видях всичко на живо, а не каквото компанията, която промотира Джошуа, показва. Видях обиди, които той отправи към Кубрат, цялостното отношение, екипът на „Мачрум“ как се държеше с нас, условията, които ни предоставиха. Не са джентълмени“, коментира Пулев.

По повод коментарите за представянето на Кобрата, Тервел бе категоричен, че не могат да го засегнат. „Разбиращите хора, специалистите, които са били боксьори, много по-адекватно коментират. Получих както позитивите, така и негативите покрай този мач. Аз съм брат на Кубрат и го подкрепям винаги. Чувствам се гузен, защото взимам слава на гърба на Кубрат. Истината е, че той се е трудил и той си плаща накрая“, добави Тервел Пулев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !