Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

2021: По-добра, но с икономически трусове през март-април

отпечатай новината

31.12.2020 11:37 | Видян 1630 пъти

2021: По-добра, но с икономически трусове през март-април

По-добра година ли ни чака? Според астролозите общият отговор е ДА, но има и важни детайли. Влизането под властта на Водолея, което трябва да започнем да усещаме след 19 януари е определяно като добра новина. Но не значи, че ще имаме безметежна година, категорични са астролозите. Силва Дончева, която винаги прави най-мрачни, но и немалко сбъдващи се прогнози, както обикновено е крайна и предупреждава за препятствията. Напомняме, че още в края на 2019 г. тя единствена предупреди, че ни чака извънредно положение, изолация, диктат на униформени, масови фалити. А през март пред 19 минути прогнозира и втората вълна на коронавируса през октомври, докато много професори по медицина по света и у нас не очакваха повторение на драмата.
Тя обърна внимание тези дни, че дългоочакваният Велик съвпад на най-мощните планети Сатурн и Уран - начало на 20-годишен нов период и на нов икономически цикъл от 200 години мина в квадрат с Уран, който бе ретрограден и остава в насрещното платно до 12-14 януари със слогана си "очаквай неочакваното". При такива развития новото разрушава старото. Това е време на революции в буквален и преносен смисъл според нея. Дончева очаква война за пари и едно зло - вероятно коронавируса, да бъде победено от друго зло. Но какво?
Според прогнозите на Мира Кунева пред 19 минути от май миналата година пролетта ще ни донесе Главата на Дракона - върхът на тектонични размествания в областта на световната икономика и политика, започнал със слънчевото затъмнение през юни 2020 г.. На 23 април 2021 г. Драконът ще премине през точния градус на затъмнението. Кунева напомня, че при предишното подобно минаване, малко след миналия Велик съвпад, което е било на 8-13 септември  2001 г. дойде сриването на кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. Затъмненията започват да набират скорост, трябва да мине време и идва точка на избухване. Кунева очаква сериозни икономически трусове: "Ще виждаме как светът се руши, може да предизвика страх, но това е наложителна промяна. Това е период от 2 и половина години (б.р. нейните думи странно съвпадат с мотото на световния форум в Давос, който ще се проведе под мотото за Нулирането). В ЕС кризата може да се очаква да продължи 2 до 3 години. В хороскопа на България сътресенията не са толкова големи - със Сатурн в 3-ти дом се налага истинско обръщане на политиката и икономиката към Образованието, Науката, Технологиите. Разбира се, звездите само предопределят, а хората сами решават и правят нещата. В хороскопа на САЩ имаме сериозни неприятни новини с голямо напрежение в небето точно в момента на инаугурацията на новия президент на 20-21 януари. Не пропускам да отбележа, че изборът му от Колегията на щатите стана при слънчево затъмнение на 14 декември, което също не е добър знак. Русия също ще бъде въвлечена в големи промени, но това по-скоро ще стане в следващите години.
Според Ивайла Бакалова, която е в момента може би най-търсеният астролог във висшето общество и то далеч не само от дамите, възможно е още през март да станем свидетели на икономическите проблеми. Тя вижда дори инфлация, обезценка на парите. Което всъщност е и съвсем логично след всички трилиони, които САЩ и ЕС изсипаха покрай коронавируса в мерки, които не винаги са ефективни за икономиката.
Спасението ще дойде от Водолея, който влиза в 20-годишен период на доминация и обръща света към науката, технологиите, образованието, новите неща, революциите навсякъде и във всичко, които в крайна сметка ще променят живота за добро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !