Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

2021: Нумерологичният хороскоп

отпечатай новината

02.01.2021 11:00 | Видян 3613 пъти

2021: Нумерологичният хороскоп


Какво ще донесе 2021 г. според числото на всеки от нас?
Родените под знака на числото 1 като премиера Борисов (роден на 13 юни – 13.06 или 1+3+0+6=10=1+0=1), като Слави Трифонов, като Лили Иванова ще имат лична година 6 (събираме цифрата на 2021, която е 5 с тяхната лична 1). Най-общо тя е свързана с успех в любовта или хазарта, но с тежки проблеми с много близки хора. Критични месеци на сътресения и завършване на фази за тях са март, когато трява да имаме парламентарни избори и декември, май, когато ще се разделят с нещо важно, август, а също октомври, когато е президентският вот.
 
Родените под знака на 2 ще имат трудна година 7. В нея нищо не е, каквото изглежда. Нито доброто е толкова добро, нито лошото е толкова лошо. Изобщо, поредна година на проверка в навечерието на следващата 2022 г., която за тях трябва да бъде най-добрата, поне финансово, от 9-годишния цикъл.
 
Родените под знака на числото 3 ще имат точно такава година – Осмица. През нея ни се дават най-големи финансови постъпления, но тя минава под мотото: Почукай и ще ти се отвори – тоест, нищо не пада наготово, трябва да го търсим, за да си го вземем. Поради силния Сатурн обаче, тази година може да бъде и Лабиринт – лутаме се и тъкмо мислим, че излизаме на светло, трасето рязко завива и се оказваме отново на крив път. Ако е така, поне следващата година е 9 и с нея завършва труден цикъл.
 
Родените под знака на 4 като Джо Байдън (20 ноември или 2+0+1+1=4) завършват 9-годишен период. Ако са се представили добре, годината им носи слава и пари, ако не е бил добър цикълът – емоционални сътресения. Това е година на финал във всеки смисъл на думата, на довършване. Принципно, не е добра за старт, какъвто най-вероятно Байдън ще има като президент на САЩ на 20 януари. Хубавото е, че поне месецът му при датата на инаугурацията е 1, който пък е символ на начало, а денят е 3 – в светлините на прожекторите, но вибрациите на годината винаги са по-важни.
 
Родените под знака на 5 като Ахмед Доган ще имат свеж старт под знака на Единицата. За тях е приключил цикъл между 2011 и 2020 г. – за реалния лидер на ДПС той беше най-силния финансов и „инфлуенсърски” в цялата му кариера, а веднага стартира нов. Изборният месец март е трудничък – под знака на 4. При президентски избори през октомври, когато има друг труден месец за родените с това число – 2 или раздяла, не е ясно поне на първия тур дали партията му няма да изгуби своята определяща роля. Или ще си я върне при втори тур през ноември, когато Доган е в месец 3 – под светлините на прожекторите.
 
Родените под знака на 6 като президента Румен Радев сами ще изберат коя страна на монетата на Двойката да имат през новата година. Тя може да удвои успеха или да доведе до раздяла с нещо важно. Времето е за дипломатичност и внимателно претегляне на везните. Март е силен делови месец за Шестиците, юни е техният връх, а чисто изборно за президента октомври пасва с вибрацията на числото 3, докато ноември вече влиза в трудната Четворка, ала едва в първите й дни.
 
Родените под знака на 7 като кмета на София Йорданка Фандъкова ги очаква година под светлините на прожекторите, които са символ на числото 3. С други думи – вниманието към тях е повишено в сравнение с минали години, но може да бъде за сметка на работата. За тях януари и октомври са най-трудни, май е най-печелившият месец, а в нейния рожден април ще бъдат подложени на доста изпитания. Друг известен носител на числото 3 – депутатът Делян Пеевски, пък ще започне нов период в своя рожден месец юли.
 
Родените със знака на числото 8 като червения лидер Корнелия Нинова започват година на проверка – най-трудната за тях от деветте в цикъла, защото са под властта на Четворката. Най-трудните им месеци са март, май, септември и декември. През първия и последния от тях нищо не е каквото изглежда.
 
Родените под знака на числото 9 като европремиера Урсула фон дер Лайен (08.10 или 0+8+1+0=9) ще имат добри условия за бизнес тази година, защото им се пада Петица. Очертават се пътувания за тях и големи промени, в повечето случаи – за добро. Трудните им месеци са февруари, април, септември, ноември.
Очаквайте утре: Китайски хороскоп

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !