Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Левски отново маха Божинов

отпечатай новината

18.12.2020 14:56 | Видян 1273 пъти

Левски отново маха Божинов

Нападателят Валери Божинов е един от футболистите, които ще се разделят с Левски тази зима, твърди Блиц. Ден след вечното дерби с ЦСКА, което е днес Наско Сираков ще разговаря поотделно с всеки един от играчите. Собственикът на Левски ще съобщи на някои от тях неприятната новина, че трябва да си съберат багажа от „Герена“. Един от тях е Валери.

Божинов е един от ненужните и дните му в клуба са преброени. Сираков планира да разтрогне договора му много скоро. Припомняме, че Валери подписа за една година с Левски през септември, когато се завърна на „Герена“ за трети път.

Престоят му обаче не е никак успешен. Валери има само два мача за първенство от началото на сезона. Той игра при нулевото равенство с Ботев (Враца) на 3 октомври и при домакинската загуба с 1:2 от Арда на 5 декември. Взе участие и при победата с 4:1 над Партизан (Червен бряг) за Купата на България, когато беше с капитанската лента и вкара първия гол на „сините“ в срещата.

В двата мача от Първа лига той влиза като резерва в края и има общо 13 изиграни минути. В срещата за Купата пък остана на терена до 59-ата минута. Така той няма натрупано игрово време за цял мач в третия си престой на „Герена“.

Освен Божинов, другите, които ще се разделят с Левски, са Илия Димитров и Орлин Старокин. На поне 7-8 играчи ще бъде съобщено, че са ненужни на „Герена“ и ще им се наложи да си търсят нови отбори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !