Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

БНТ събра ексгаджетата Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева за новогодишната програма

отпечатай новината

14.12.2020 10:54 | Видян 2061 пъти

БНТ събра ексгаджетата Руслан Мъйнов и Алекс Сърчаджиева за новогодишната програма

Снимките за новогодишната програма в БНТ вървят с пълна пара, издава участничка в празничното шоу. Танцьорка от балет ни изпрати писмо как преминава снимачният ден и кои популярни лица са ангажирани в снимките. Едновременно с това Евгени Минчев, който вероятно ще участва в програмата, илюстрира казаното от читателката на Хотарена със снимки, публикувани в профила му във Фейсбук.

Ето какво написа участничката в програмата:

"Здравейте, Искам да ви разкажа за новогодишната програма на БНТ. Аз съм танцьорка в балет и участвахме в снимките днес. Принципно гледат да ни снимат на различни групи, за да няма струпване заради коринавируса. А и в студиото всички са с маски, освен ако не се снимат. Затова и нямаше как да снимам с телефона.

Водещи са Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. Изглеждаха много близки и приятелски - като едно време, като бяха гаджета. Интересно е как ги бяха взели и колко ли пари са им дали - нали са лица на други телевизии.

Обаче изглежда много пищно, там екипът разказваха, че смятат изненадващо да ударят БТВ и Нова с новогодишната програма и не пестели средства. Казваха, че щели да участват Васил Найденов и Веселин Маринов, ама не ги видях. Аз видях в гримьорните Дара с Реми (танцьорът й, който е негър) и също изглеждаха да са много близки, а тя май малко е поотслабнала. Те разказваха, че и Килата щял да участва. Имало и фолклорни ансамбли. И Ути Бъчваров видях, но не разбрах какво ще прави в програмата.

Не знам какво ще е накрая, но всички бяха много нахъсани. Имаше там един директор с брада, който беше много самодоволен - твърдеше, че другите телевизии просто не знаели какво ги очаква".

Източник: Hotarena.net 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !