Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Порно сайт предлага работа на Снуп Дог като коментатор

отпечатай новината

07.12.2020 14:48 | Видян 947 пъти

Порно сайт предлага работа на Снуп Дог като коментатор


След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп Дог получи бизнес предложение отново да бъде коментатор, но в порнофилми.

Американският рапър и музикален продуцент Снуп Дог привлече вниманието с неотдавнашната си роля като коментатор на боксовия мач-реванш между Майк Тайсън и Рой Джонс-младши. Този мач беше гледан от десетки милиони хора по целия свят. Рапърът се оказа неистово смешен в новата си роля, което не убегна на порно сайта "ImLive", който веднага заключи, че той е точно този, от когото се нуждаят. "ImLive" е предложил на рапъра милион долара, за да бъде коментатор или разказвач на техните порнофилми за нуждите на незрящи потребители.

Снуп все още не е коментирал предложението, въпреки че компанията за възрастни твърди, че са "убийствено" сериозни. "Ние от "ImLive" вярваме в иновациите и мисленето извън рамките.

Възможността да ви слушаме как описвате анатомията на нашите красиви актьори, ще даде на нашите зрители в неравностойно положение едно от най-забавните преживявания в живота им", цитират предложението на компанията към Снуп Дог чуждестранни медии. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !