Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джорд Клуни не искал да се жени

отпечатай новината

02.12.2020 17:03 | Видян 1342 пъти

Джорд Клуни не искал да се жени

Носителят на две награди Оскар“ Джордж Клуни разкри, че никога не е имал намерение да се жени. Той и съпругата му Амал, с която си казаха „да“ през 2014 г. малко повече от година след началото на връзката им, първоначално не са планирали сватба и деца.

"Никога не сме говорили за брак, когато излизахме. Попитах я съвсем неочаквано и на нея й отне много време да каже „да“. Бях на колене около 20 минути и накрая казах: "Виж, бедрото ми не издържа повече.", сподели той пред CBS Sunday Morning.

Освен това двамата никога не са мислели за наследници и съвсем не са очаквали близнаци.

"Отидохме на лекар за ултразвук. И те ни поднесоха новината: "Имате момченце! ", а аз си казах : "Момче, фантастично!" След което те продължиха: „И още едно до него“… Бях готов за едно, вече бях на възраст и изведнъж – две... По принцип е трудно да ме накараш да млъкна, но тогава просто стоях там около 10 минути, втренчен в листа хартия и си мислех: „Какво? Две ли?", разказа Клуни.

Сега обаче холивудският актьор не може да бъде по-благодарен, че е съпруг и баща на две деца. Клуни сподели още, че е изключително доволен, че близнаците му се имат един друг. "Невероятно е", смята той.

"Няма съмнение, че Амал промени целия ми живот. Това беше първият път, когато всичко, което тя правеше и всичко около нея беше много по-важно от всичко, свързано с мен.", каза още той.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !