Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рачков шашна с тъща

отпечатай новината

02.12.2020 13:55 | Видян 1527 пъти

Рачков шашна с тъща



Макар и по своеобразен начин, през октомври Димитър Рачков най-после потвърди започналите месеци преди това слухове за романса му с 27 години по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова. Тогава, в типично свой стил - на шега, актьорът призна не само отношенията си с блондинката, но и факта че двамата съжителстват под един покрив от половин година насам - информация, обиколила пресата още през февруари т.г."От 6 месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: "Остави ме, чета новата конституция", каза уж на майтап комикът пред събралата се публика на "Забраненото шоу на Рачков" в зала "Арена Армеец".

По онова време неговата половинка гледаше изпълнението му от VIP ложата, където бе настанена. Това стана ясно и от нейните публикации в социалната мрежа, появили се още същата вечер.След като бургазлията официално разкри пред очите на множество свидетели отношенията си с Димитрова, която е родом от Хасково, неговите почитатели веднага започнаха да му честитят и отправят пожелания за връзка, изпълнена с щастие.
Въпреки че на пръв поглед Анита изглежда крехка, стегнатата си фигура поддържа с бокс, но се оказва, че визията си дължи не само на тренировките, но и на добрите си гени. Съвсем наскоро, по повод рождения ден на своята майка, тя качи нейна снимка в личния си Инстаграм профил.

На кадъра ясно се вижда, че жената, дала ѝ живот, е не по-малко красива и по-скоро изглежда като малко по-голяма сестра на Димитрова. Освен това привлекателната синеока брюнетка, позираща пред фотографския обектив на личния си празник, държейки голям букет цветя и балони, е с няколко години по-млада от бившия водещ на предаването "Като две капки вода".

"Честит рожден ден, мамо! Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че когато греша ми прощаваш и винаги си до мен. Пожелавам ти толкова много здраве, че да имаш да раздаваш и толкова много любов, че винаги да ни обичаш и подкрепяш, както до сега! Обичам те!", гласи пожеланието на Анита към поста ѝ.
Димитрова и Рачков се запознават през октомври миналата година, а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента "Ние" на братя Аргирови, в което участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата между тях стават сериозни едва четири месеца по-късно. През февруари т.г. редица български медии писаха, че двамата са взели решението да заживеят заедно под един покрив, а кратко след това тръгна и мълвата, че Анита е запознала половинката си със своето семейство. В момента няколко сайта посочват, че родителите ѝ не одобряват тяхната любов, а причината за това е голямата възрастова разлика между тях

Източник: life.dir.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !