Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кралски гамбит чупи рекорди

отпечатай новината

01.12.2020 15:10 | Видян 736 пъти

Кралски гамбит чупи рекорди

Новият сериал Кралски гамбит светкавично трупа фенове по целия свят. След дебюта си, поредицата на Netflix получи много добри отзиви от критиците и бързо се превърна в хит, вдигайки не малко шум в социалните мрежи. Успехът му обаче не спира дотам – сега стрийминг гигантът обяви, че продукцията е поставила нов рекорд.

След дебюта си, поредицата на Netflix получи много добри отзиви от критиците и бързо се превърна в хит, вдигайки не малко шум в социалните мрежи. Успехът му обаче не спира дотам – сега стрийминг гигантът обяви, че продукцията е поставила нов рекорд.

Става ясно, че само в първите 28 дни след премиерата си, тя е била видяна от над 62 милиона домакинства, с което се нарежда като най-гледаната лимитирана продукция в Netflix на всички времена. Популярността на сериала е в международен план, тъй като е на първо място по гледаемост в 63 държави, както и в Топ 10 на 92, включително Австралия, Франция и Хонконг.

Проектът на Netflix обаче оказва влияние на обществеността и по други начини. Стрийминг компанията заяви, че Кралски гамбит на Уолтър Тевис – романът, на който се основава поредицата - сега е в списъка на бестселърите на New York Times десетилетия след първоначалното му издаване през 1983 г.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !