Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган получи подкрепата на майка си след аборта

отпечатай новината

30.11.2020 16:59 | Видян 795 пъти

Меган получи подкрепата на майка си след аборта

След като стана ясно, че Меган Маркъл е загубила второто си бебе през юли месец, се оказа, че тя е можела да разчита на подкрепата на майка си Дория Рагланд.

Преди дни херцогинята на Съсекс сподели тъжната новина пред New York Times. Източник, близък до нея споделя пред Us Weekly, че Дория, която живее в Лос Анджелис, може редовно да посещава дъщеря си в Монтесито и така се е превърнала в „надеждна подкрепа“ за Меган Маркъл в този труден момент.

„Тя помага на Хари и Меган да се опомнят и да се примирят с болезнената загуба, въпреки че загубата на дете е нещо, след което е невъзможно да се възстановиш напълно“, казва източникът и добавя, че кралското семейство също е „дълбоко натъжено“ от случилото се и е било наясно с това още през лятото.

„Хари им каза веднага след като се случи, но тъй като това е интимна тема, те я запазиха в тайна. Принц Чарлз, по-специално, им помага да се справят със загубата и постоянно ги пита как се справят“, добавя източникът.
 
Първородното дете на Хари и Меган – Арчи се роди миналата пролет. Доколкото пресата знае, херцогинята не е имала усложнения по време на първата бременност, но въпреки това е отказала да спазва дългогодишната традиция в кралското семейство – да позира на стъпалата на болницата с новородено бебе.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !