Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Мария Игнатова: Ниските мъже са комплексари

отпечатай новината

30.11.2020 15:07 | Видян 1887 пъти

Мария Игнатова: Ниските мъже са комплексари

Новата интимна половинка на водещата на „Папараци” Мария Игнатова публично й се обясни в любов. Докато блондинката гостуваше в предаването „Търси се” Ивайло Нойзи Цветков направи поетично-метафорично обяснение.

Само ден след като публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи, Мария за първи път проговори за отношенията им, които бяха публично разкрити още през пролетта първо от „Уикенд”. Тя призна, че откакто има връзка с Ивайло, тя е по-спокойна и по-щастлива от преди. Философът, интелектуалец и журналист пък изля душата си и разчувства бившата господарка на ефира с признанието си, писа "Уикенд"

„Тя е нежна, тя е умозрителна, тя е куул, софистике. Тя е моят гещалт и моят метасмисъл едновременно. Тя е малко като океана на Соларис – поглъща те и ти се губиш вътре. И няма спасение след това. Да ме извинява Снежанка, но въпросът й към огледалцето на стената има ясен и категоричен отговор. Тя е вечната жена, тя е и Ева, и Лилит в едно, но най-вече тя е Мария. Изобщо нещо като нищо на света. Въобще тя е!”, изпусна тази словесна диария влюбеният Ивайло.

Макар че се просълзи от обяснението му, Мария остана максимално дискретна за новата си любов. Игнатова обаче отказа да разкаже как са се случили нещата между тях в началото на годината. „Това са много интимни неща – пазя себе си, пазя него, пазя нас. „Правим“ се един друг, за да се надскачаме. Много е лично и много хубаво и не ми се иска това да го разваляме с думи в ефир“, лаконично обясни тв водещата отношенията си с Ивайло, писа Уикенд.

Преди 2 години тя се самоизолирала заради цялата дандания, в която живеела 15 години преди това. Мария не разказа нито къде да се запознали, нито как, но даде да се разбере, че и за двамата това е било любов от пръв поглед. Ковидът не бил изпитание за тях, защото от 2 години Игнатова живеела като отшелник и предпочитала да прекарва вечерите у дома, а не в някое заведение.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !