ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Изображения и кожи на животни дават имунитет и сила: какво правим с времето в карантина

отпечатай новината

25.11.2020 11:16 | Видян 894 пъти

Изображения и кожи на животни дават имунитет и сила: какво правим с времето в карантина

Според уйгурските шамани - баксите, които се основават на древнокитайската философия и житейска практика за подредба и обзавеждане на дома фън шуй, изображенията на животни, кожите от тях, даже ужасяващите мнозина висящи по стените глави на дивеч или препарирани модели на зверове се оказват енергийна имунна защита за обитателите.

Те, вярват шаманите, са извор на сила, енергия, сигурен щит срещу злото във всичките му форми. Този тип култура явно е взялъл, без много осмисляне, и в европейските разбирания от Средновековието, когато замъците и дворците на аристократите се отрупват с трофеи, което остава като традиция дори и при големците у нас при соца, а и в домовете на немалко български съвременни олигарси - техните наследници в наши дни

Има обаче едно условие. То е много важно за съня, който както съобщихме в друг лайфхак от поредицата ни е най-важната съставка на здравето, работоспособността и дълголетието на човека.

Изображенията, кожите, главите на животни не бива по никакъв начин да бъдат разположени в спалните ни помещения. Апропо, ако не знаете, същото важи и за растенията. И те не бива да присъстват в спалнята.

Снимка: plusrooms.co.uk


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !