Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Тейлър Суифт стана изпълнител на годината

отпечатай новината

24.11.2020 12:25 | Видян 578 пъти

Тейлър Суифт стана изпълнител на годината

Певицата Тейлър Суифт спечели третия си пореден приз за изпълнител на годината на Американските музикални награди.

Чаровната блондинка обаче пропусна шоуто по уважителна причина - тя заяви, че е заета да презаписва ранната си музика, след като каталогът й беше продаден.

Във видео, излъчено по време на наградната церечония, поп звездата сподели: "Причината да не съм тук тази вечер е, че презаписвам старата си музика в същото студио, където първоначално я записах. Невероятно е. Нямам търпение да я чуете".
Миналата година мениджърът Скутър Браун, който работи със звезди като Джъстин Бийбър и Ариана Гранде, оповести, че компанията му "Итака Холдингс" е придобила лейбъла "Биг Машин Лейбъл Груп", с който Тейлър Суифт издаде първите си шест албума. По-рано през месеца стана ясно, че Браун е продал правата за оригиналните записи на Суифт на инвестиционен фонд.

Певицата оповести продажбата в социалните медии и заяви, че няма да работи с новите купувачи, тъй като Скутър Браун остава ангажиран с тях. Вместо това Суифт реши да се завърне в звукозаписното студио.

За наградата за изпълнител на годината Суифт надделя над Джъстин Бийбър, Пост Малоун, Роди Рич и The Weeknd. Към нея певицата прибави отличията за предпочитано музикално видео и предпочитана поп/рок изпълнителка.

Освен Тейлър Суифт по три награди спечелиха Джъстин Бийбър, Дан + Шей и The Weeknd.

Водещата Тараджи П. Хенсън, която също се появи на живо на мястото на церемонията, се пошегува, че в публиката присъстват водещи музикални звезди като Бионсе, Джей Зи и други. Оказа се обаче, че присъствие "отбелязват" техни картонени изрезки.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !