Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Глория: Човек, тръгнал от нулата, не го е страх!

отпечатай новината

24.11.2020 10:49 | Видян 1224 пъти

Глория: Човек, тръгнал от нулата, не го е страх!

Това тя направи в социалните мрежи.

„Чета и препрочитам някои неща от моята биографична книга “До последната усмивка“. Колко неща съм разказала и колко съм забравила да ги спомена. В каква вихрушка съм била през всичките тези години и от нищо не ме е било страх. Всъщност човек, който е тръгнал от нулата, няма как да го е страх!

На моменти се натъжавам, на моменти се развеселявам с този луд, щур мой живот, който обожавам и само да съм здрава, аз и близките ми, ако знаете още какви планове имам… Да искаш да учиш, да надграждаш, не да рушиш, да продължиш напред, въпреки всичко… Да носиш позитивизма в себе си - гордея се с това мое качество.

За това, че не се извинявам, за това, че съм себе си… Да се стремя да се обграждам с хора, с които говорим един език и гледаме в една посока. И как хора, които нямат полза от теб сами си тръгват от живота ти, нали така?! - няма какво да вземат…Просто едно раче с малко скорпионско съм аз и за мен това е перфектната комбинация, иначе не бих оцеляла.

С една дума няма невъзможни неща! Само поискай - не говори, а действай!!! Влезте в моят свят, там е светло и красиво! - Обичам ви! Глория”, написа певицата.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !