Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Хилария Болдуин със счупен глезен

отпечатай новината

23.11.2020 09:23 | Видян 1082 пъти

Хилария Болдуин със счупен глезен

2020 година за много хора се превърна в ужасно време. Пандемията, отмяната на пътувания, изолацията и спирането на почти всякакъв социален контакт са само част от минусите на тези месеци. Наред с това, някои от нас изпитват и лични проблеми, което още повече добавя негативизъм към тази година.

Каръщината на 2020-а застигна и Хилария Болдуин, която само преди няколко седмици имаше повод за радост. Майката на пет деца разкри, че си е счупила глезена по време на ежедневното си тичане. Заради контузията тя трябва да лежи и не може да върши никаква домакинска работа. Болдуин сподели в Instagram, че тичала, когато кола е минала покрай нея и я накарала да се отмести настрани от пътя, където е имало дере. При опита за изкачване отново към пътното платно, звездата пада и си чупи глезена.

Съпругата на Алек Болдуин заяви, че се бори с разнообразие от емоции, тъй като сега не може да върши нищо в къщата и не може да се грижи за децата си. „Бях глупава и сега съм ядосана и тъжна... но се опитвам да остана позитивна и да се оправя възможно най-бързо“, пише Хилария в социалните мрежи . Най-голямото ѝ съжаление е, че не може да вдига децата си.

Звездата предупреди феновете си да внимават, когато бягат, особено по пътища, където няма тротоари. Тя благодари на мъж, на име Джон, който ѝ е помогнал да се изправи и е изчакал с нея пристигането на Алек Болдуин. Семейството на Хилария и Алек съвсем скоро се увеличи с още един член. Двамата са родители на пет деца – Кармен (7), Рафаел (5), Леонардо (4), Ромео (2) и новородения Едуардо.

Тичането на въздух е едно от задължителните упражнения за Хилария, която се завърна към тренировките след раждането на Едуардо през септември. Въпреки че се опитва да поддържа добра фигура, майката признава, че е изключително изморена от грижата за децата и смята, че Едуардо ще е последното допълнение към семейството. Тя добавя, че преди пандемията не е чувствала, че къщата ѝ е пълна, но сега усеща, че е време да спре с опитите за още едно дете.

„Преди ходехме в музеи и на концерти. Сега всички сме в една къща в продължение на 8 месеца, не правим кой знае какво и изведнъж се усеща, че имаме доста деца“, казва Хилария. Добавя, че е чудесно и обича всеки един от наследниците си, но смята, че е време да спре с ражданията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !