Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Феновете на братята Хемсуърт се възхитиха от визията на майка им

отпечатай новината

20.11.2020 16:54 | Видян 622 пъти

Феновете на братята Хемсуърт се възхитиха от визията на майка им

Леони Хемсуърт предизвика бурна дискусия в мрежата, след като синовете ѝ я поздравиха в социалните мрежи за рождения ѝ ден. Факт е, че феновете на Лиъм, Крис и Люк не очакваха, че майка им вече празнува 60-ия си рожден ден – тя изобщо не изглежда на тази възраст.

37-годишният Тор сподели в Instagram поредица от слънчеви снимки с рожденичката и остави лаконично послание: „Честит рожден ден, най-невероятната майка в света. Обичам те“. Милионите харесвания и хилядите възхитени коментари не закъсняха: „Шегуваш ли се? Тя прилича на малката ви сестра“,“ „Тя е на 60? Тя изглежда толкова млада!“, „Боже мой, изглежда на 30!“

По-рано Крис сподели снимка с майка си и съпругата си по случай Деня на майката, а след това потребители на мрежата отбелязаха, че основните жени в живота на актьора изглеждат на една и съща възраст – и това не е упрек към Елза Патаки, а само комплимент към Леони. Госпожа Хемсуърт-старша дори напомни на някого за актрисата Марго Роби.

Между другото, в едно от интервютата си, Елза Патаки отбеляза, че свекърва ѝ стриктно се придържа към интервалния режим на гладуване и отказва да яде 15-16 часа. За съжаление самата Леони пази в тайна своите тайни за младежкия си вид и красота.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !