Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Сестрата на Кейт Мос се определи като пансексуална

отпечатай новината

20.11.2020 16:26 | Видян 904 пъти

Сестрата на Кейт Мос се определи като пансексуална

По-малката сестра на супермодела Кейт Мос – Лоти се самоопредели за пансексуална. Това означава, че за нея не полът, а личността е определяща за това дали ще се влюби. Тоест, Лоти е отворена за романтична връзка както с мъж, така и с жена.

По време на интервю британската красавица, която също като кака си Кейт, се изявява като успешен модел, каза: „Аз съм пансексуална, така че нямам нищо против връзка с жена. Мнението ми се променя всеки ден и зависи от това с кого ще се срещна.“

С това свое признание Лоти се присъединява към дълъг списък от известни личности, които се идентифицират по този начин, включително Майли Сайръс, Амбър Хърд, Бела Торн, Тес Холидей и Кара Делевин.

Изпълнителката на хита „Wrecking Ball“ Майли за първи път говори за своята сексуалност през 2015 г., като каза: „Аз съм пансексуална. Отворена съм за връзки и с двата пола“. Тази година топмоделът Кара, която е по-известна с връзките си с жени, също сподели: „Винаги ще си остана отворена за връзки и с жени, и с мъже, мисля че съм „пансексуална“.

До този момент Лоти е имала връзки основно с мъже – с Алекс Майтън от Made In Chelsea, както и с големия син на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин. Напоследък се говори, че има романтични отношения с водещия на Capital FM – Роман Кемп.

Лоти сподели, че едно от бившите ѝ гаджета е разбило сърцето ѝ. Тя каза: „Бившият ми приятел наистина ме изгони, затова си направих татуировка, на която пише: „Не съм твоя“.

Снимка: BGENS

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !