Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Приятели-те се събират през март

отпечатай новината

16.11.2020 09:23 | Видян 815 пъти

Приятели-те се събират през март

Дълго отлаганото специално предаване със събирането на любимците от сериала "Приятели" ще бъде заснето през март догодина – с едногодишно закъснение, след като плановете бяха провалени от новия коронавирус, съобщи Ройтерс. Матю Пери, който изпълнява една от главните роли, сподели новината в Туитър. Само за няколко часа тя събра над 100 000 харесвания.

Източник, близък до продукцията, твърди, че плановете още се уточняват, но предаването вероятно ще бъде заснето през първата част от 2021 г.

Сериалът "Приятели" с Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Кортни Кокс и Матю Пери в ролята на 20-годишни, които живеят в Ню Йорк, приключи през 2004 г. след 10 сезона.

Излъчването му обаче продължава и той си остава един от най-популярните сериали. В началото на годината от HBO Max искаха да заснемат специалния епизод в студио без сценарий, с публика на живо, но поради пандемията това не се осъществи.

Снимките на филми в Холивуд и на телевизионни програми бавно се възобновяват със сложни санитарни мерки поради пандемията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !