Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Роби Уилямс разказа за неуспешното си трансплантиране на коса

отпечатай новината

14.11.2020 09:44 | Видян 1569 пъти

Роби Уилямс разказа за неуспешното си трансплантиране на коса

Роби Уилямс е един от поп идолите на 90-те. Първо с група „Take That“, a после и със самостоятелната си кариера, певецът печели голяма популярност и безброй фенове. Днес той е на 46 и макар да е щастливо женен, все още има почитателки, които не спират да му пишат любовни писма и мечтаят да бъдат с него. Звездата обаче признава, че вече не е онзи мачо с буйна грива, който някои помнят.

Включвайки се на живо в подкаста „Old Before I Die“, изпълнителят сподели, че косата му е оредяла и му е все по-трудно да прикрива плешивите участъци.
 
Уилямс разказа подробности за рутинната си грижа за косата, която искал да подсили, но така и не успял. Той призна, че през 2013 г. се подложил на трансплантация на космени фоликули на главата, но тя била неуспешна.

Въпреки процедурата и последващото лечение, резултатът бил потресаващ, заради което в последните години Роби използва специална пудра, за да има хубава прическа и да скрие лъщящото си теме.

Дори и след окуражителните думи на водещия Кларк Карлайл, че „положението не е чак толкова зле“, певецът размърда главата си на камерата и посочи, че има някои места, които не се виждат, но там „има пропуски“.

„Оредявам постепенно отгоре. Затова и си купих малко коса. Имам тук и тук“, посочва той с пръст.

По думите на Уилямс, той си е купил пудра, с която да не се срамува от темето си, но не е сигурен дали е уцелил цвета.

Междувременно певецът разкри, че се бави с пускането на новия си албум заради коронавируса и пандемията. Мерките за сигурност в Лос Анджелис все още не му позволяват да се срещне с  колегата си Гай Чеймбърс, който е написал доста от парчетата му.

„Той е в Лос Анджелис и никой не може да пътува до Щатите. Нашата връзка не действа на различни континенти, ние трябва да сме в една стая, за да творим“, разкри самият текстописец пред The Sun.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !