Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дженифър Лопес спечели дело за 40 млн. долара

отпечатай новината

14.11.2020 09:19 | Видян 2046 пъти

Дженифър Лопес спечели дело за 40 млн. долара

Дженифър Лопес и продуцентската ѝ компания могат да си отдъхнат. Само преди няколко часа федерален съдия отсъди в тяхна полза по делото за 40 млн. долара, заведено от Саманта Барбаш. Причината – ролята на Джей Ло във филма „Hustlers“, където изпълнителката играе стриптийзьорка.

Истинската история на Барбаш е вдъхновила филма, който затвърди мястото на Лопес в Холивуд. Филмът разказва за група екзотични танцьорки, които обират богатите мъже на Уолстрийт. „Hustlers“ получи добри отзиви от критиците и публиката, а Джей Ло дори се сдоби с номинация за „Златен глобус“. Липсата ѝ от списъците за „Оскар“ обаче предизвика истинска вълна от недоволство в социалните мрежи и критики към Филмовата академия.

Сега обаче изпълнителката и актриса има повод за радост. Близо година след започването на делото, тя се оказа от печелившата страна. Според съдебните документи, цитирани от множество чуждестранни медии, делото е приключено, а искането на Барбара за 40 млн. долара е отхвърлено. Съдия Денис Коут е казал последната си дума, която не може да бъде обжалвана.

„Клиентът ни е очевидно разочарован от решението на съда, имайки предвид, че Джей Ло и нейната компания са спечелили огромна сума от използването на името на Саманта и нейната история“, казват адвокатите на обвинителката. Те допълват, че Дженифър Лопес и продуцентите на филма са лицемери, защото твърдят, че защитават женските права , но в същото време не се притесняват да печелят на гърба на друга дама. Въпреки че решението е окончателно, Саманта ще търси всякакви варианти за обжалване.

Всичко започна през януари, когато Барбаш заведе федерален иск срещу продуцентската компания на Лопес. Причината – опит за използване на името и историята ѝ в хитов филм. Танцьорката допълва, че Джей Ло и компанията ѝ са се свързали с нея и са я попитали дали може да използват историята ѝ. Барбаш е отказала. Въпреки това, филмът използва историята ѝ.

Още повече, Барбаш не харесва това, че в „Hustlers“ тя е представена като човек, който злоупотребява с нелегални вещества в дома си, където живее заедно с децата си. Според TMZ, тя твърди, че всичко на екрана е лъжа и е обидно за нея. Искът беше заведен за 40 млн. долара.

Филмът „Hustlers“ събра истински звезден състав, като освен Лопес там видяхме Лизо, Кики Пълмър, Лили Рейнхарт и Джулия Стайлс.






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !