Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Carlos напусна Ара, завърна се от почивка в Париж,Лондон и Милано

отпечатай новината

20.05.2009 12:15 | Видян 2680 пъти

Carlos напусна Ара, завърна се от почивка в Париж,Лондон и Милано

Карлос се завърна от почивка с приятели в Париж, Лондон и Милано. Изпълнителят споделя че е изключително доволен от седмицата прекарана извън пределите на Родината и успя за краткото време прекарано там да посети най-известните и интересни места в градовете – Айфеловата кула, Триумфалната арка, Лувъра, Мулен Руж и др. в Париж; London Eye и Биг Бен в Лондон; Piazza Del  Duomo и Galleria Vittorio Emanuele II в Милано. Любопитно е че Карлос е попаднал на live излъчване на TRL по MTV на Piazza Del Duomo, и както той сам споделя е доволен, че е поредният български изпълнител показал се по МТВ, макар и никой да не е разбрал за това.

Карлос успя и да посети няколко известни магазина и да направи задоволителен шопинг преди да отпътува за България, което той определя като голяма своя слабост. Въпреки всичко споделя че е бил най-разпълнуван при връщането си обратно. Тук за първи път публикуваме няколко снимки от пътуването.

Междувременно Карлос е готов с няколко нови проекта за които обмисля и видеореализации и обещава нещо различно и по-комерсиално от „Любовта има цена”.

„Друга порода” е по музика и аранжимент на Loukas Kalomoiris и текст на Карлос, а „Големите размери” е по музика и текст на Карлос и аранжимент на Мартин Биолчев и със специалното участие на Цветелина Янева. И двете песни са с огромен хитов потенциал. Карлос води преговори с няколко музикални компании относно реализацията на парчетата, след като прекрати договорните си отношения с Ара Мюзик, поради големи различия във вижданията им за бъдещето му като артист. Мевдувременно е готов и с няколко демота на други нови песни, като обмисля и дует.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !