Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

5 дни виртуални празненства за европейските оскари

отпечатай новината

05.11.2020 15:48 | Видян 1043 пъти

5 дни виртуални празненства за европейските оскари

Европейската филмова академия ще отпразнува номинациите и наградите на тазгодишните 33-ти Европейски филмови награди със седмица виртуални събития.

Техен връх ще отбележи самата церемония по връчването на отличията, която ще е се проведе онлайн на 12 декември.

Предаванията ще се провеждат на живо, като техният старт ще се зададе на 8 декември с дискусия между режисьорите Томас Винтерберг, Агнешка Холанд и Марк Къзинс.

Ден по-късно Холанд и Вим Вендерс ще представят победителите на т.нар. европейски оскари в техническите категории, включително кинематография, монтаж, продукционен дизайн, дизайн на костюми, грим и прическа, оригинален саундтрак, звук и визуални ефекти.

Носителите на призове за копродукции Eurimages, както и на наградата за европейски късометражни филми и филми на Европейския университет ще бъдат обявени в четвъртък.

На 11 декември, ще бъдат представени и отличниците в категорията за най-добра европейска комедия и най-добър европейски пълнометражен анимационен филм.

Номинираните и победителите ще се присъединят към церемониите чрез видео конференция на живо. Големият финал на ЕФА е в петък. Той ще бъде излъчен от музея Futurium в Берлин, а негови водещи ще са Вендерс, Холанд, Майк Дауни и Мариан Доринг.

Източник: Монитор
Снимка: Уикипедия

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !