ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Венета Райкова: Лягам си с който ми допадне

отпечатай новината

30.10.2020 16:01 | Видян 3051 пъти

Венета Райкова: Лягам си с който ми допадне

Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се радва на хармония и щастие в професионален и в личен план, но причината не е млад мъж, както упорито се говори. Или поне не е един. Това стана ясно от пикантния й разговор с Александър Кадиев, водещ на „Преди обед” преди дни.

Венета потвърди, че черпи енергия за творчество от прекрасни емоции в личния си живот. Само че няма връзка с млад мъж, каквито слухове се появиха напоследък. Бившата тв водеща на предаванията „Горещо” по Нова тв и „Папараци” по Би Ти Ви се отказала да търси и гради сериозни взаимоотношения с представител на противоположния пол още, когато се развела преди години с бизнесмена Тихомир, с когото имат син Патрик.

Венета, която наскоро представи осмата си книга „Куклите”, вероятно е скандализирала по-зрялата аудитория на „Преди обед”, защото в сутрешния час подробно и конкретно обясни житейската си философия, подчинена на личното удоволствие. Преди Венета била прекалено предпазлива. Всичко премисляла. „Сега – секс, книги, секс, книги”, смее се тя.

Писателката променила драстично разбиранията си за живота, когато прехвърлила 40-те. В последните 6 години, Венета, която празнува 46-тия си рожден ден на 2 май, се чувства свободна, щастлива, позитивна, необременена от чужди негативния влияния. „Откакто станах на 40, реших, че трябва да живея като за последно. Животът е толкова кратък, че не бива да се губи време за нищо.

Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го”, втрещи зрителите Венета. Тя шокира с признанието, че никога не е вярвала в любовта. За нея това чувство е литературен жанр, за да „може да си продаваме книгите”. Няма любов. Всичко е секс, категорична е Венета. „Приключих с влюбването...

След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не искам да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители”, откровена бе писателката. Тя е щастлива, гледа сина си Патрик, който вече е в 5-и клас. Пише романи, радва се на вдъхновение, което, както стана ясно, е подхранвано и от „красиви, секси вдъхновители”.

Венета се похвали, че е в страхотна форма, въпреки че с роклята, с която се е пременила за гостуването си в предаването „Преди обед”, изглежда бременна. Защо така изглеждам на камерата?, зачуди се тя, с което разсмя водещия Сашо Кадиев. Писателката изрично подчерта, че не е бременна.

Поддържа фигура със секс и „пътеката” вкъщи. „Иначе ям всичко, не пазя диети, но не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден”, обясни Венета. А колко често прави секс?, полюбопитства Сашо Кадиев. „Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък те ходят на тренировки”, разясни Венета. Все пак през лятото е повече, заради басейна пред блока й, край който често прекарва време и дори пише романите си, „бански, флуиди”.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !