Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Принц Хари: Искам да дам на сина си детството, което аз нямах

отпечатай новината

29.10.2020 15:58 | Видян 1818 пъти

 Принц Хари: Искам да дам на сина си детството, което аз нямах

Животът в дворец е мечта за толкова много деца по света. Мисълта да имаш прислужници, които да удовлетворят всяко твое желание, да си наследник на кралски особи, да разполагаш с хиляди играчки, огромни стаи и невероятни ястия, се прокрадва в главата на всеки един малчуган. Но всъщност действителността е доста по-различна.

Наследниците на короната имат много повече задължения, отколкото привилегии. Те не могат да изпитат детство, като обикновените деца, а трябва да се подчиняват на определени закони и правила. Всяка една тяхна стъпка се следи под лупа и ограниченията започват още от ранна детска възраст. Короната е изключително тежка и това много добре го знаят принц Хари и принц Уилям.

Внуците на кралица Елизабет II израснаха пред очите на целия свят, трябваше да се справят със загубата на майка си, а сега се опитват да удовлетворят желанията не само на кралското семейство, а и на цялото общество. Затова принц Хари реши да се откаже от привилегиите си на принц и да се фокусира върху собственото си щастие и да обърне внимание на съпругата и сина си.

Принцът се ожени за Меган Маркъл преди 2 години и двамата имат син Арчи. Тримата издържаха доста малко в кралския двор и решиха да се преместят в Калифорния, където да заживеят по-спокоен и нормален живот. Заради продължаващата пандемия младите родители имаха възможността да обърнат повече внимание на детето си и да присъстват на първите му стъпки и думи. 

Източник споделя пред списание People, че двойката се наслаждава на времето в новия си дом в Монтесито. „Те прекарват много време в двора, а Хари и Меган обожават да си играят с Арчи. Това лично пространство е сбъдната мечта за тях“. Принцът и преди е говорил, че иска да отгледа сина си по различен начин и да му осигури детството, което той не е имал.

„Имаме малко пространство пред къщата, където ще мога да го науча да играе ръгби. Малкият човек е най-важното нещо в живота ни, но след него идва и работата, която искаме да свършим. Затова се опитваме да балансираме всичко, за да превърнем света в едно по-добро място“, казва Хари в интервю.

Новият дом на двойката в Монтесито идва и със специална изненада за Арчи. Той има собствена игрална площадка, на която са поставени дъски, върху които малчуганът може да се катери съвсем свободно. 

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !