Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рут пее на Гага в Ню Йорк

отпечатай новината

29.10.2020 12:56 | Видян 1030 пъти

Рут пее на Гага в Ню Йорк

Рут Колева, освен, че преживя редица визуални трансформации, се развива доста и в професионален план, откакто се появи за пръв път в третия сезон на Мюзик Айдъл, узна HotArena.

От няколко години българката прави зашеметяваща кариера в Азия. В Китай е пяла в един от най-елитните клубове и е спала в 5-звезден пентхаус с джакузи по средата на апартамента. Японците я определиха за една от най-добрите джаз певици. Сега постепенно Рут завладява и американския пазар, като отскоро се изявява в италианския ресторант на родителите на Лейди Гага "Джоан тратория". Заведението се намира в Ню Йорк и е сред най-популярните, особено сред туристите.

Първата изява на Рут там била на 16 октомври, като поканата била отправена лично от родителите на Гага - Джо и Синтия Джерманотта. Участието на Колева и колегите й минава успешно, а веднага след това към нашенката е отправено неустоимо предложение. "Джо Джерманотта толкова ни хареса, че поиска да свирим по два пъти в седмицата при тях", похвали се Рут.

Изявите на българката в "Джоан тратория" могат да й отворят още по-широко вратите на музикалния бизнес в Америка. Семейство Джерманотта има огромно влияние и авторитетни познати в шоу средите, а самият Джо споделя в личните си профили в социалните мрежи видеа как Рут пее в ресторанта му. Изявата на нашенката в "Джоан тратория" далеч не е първият й пробив в Америка. Преди време тя получава покана за галавечеря по повод климатичните промени в света. Там присъства и бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор.

"Аз бях единственият изпълнител и пях на български песен, която се казва "Зелената песен на България", разказва певицата, пише Галерия.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !