Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

И Нина Добрев похвали Мария Бакалова в Щатите

отпечатай новината

28.10.2020 15:04 | Видян 1455 пъти

И Нина Добрев похвали Мария Бакалова в Щатите

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев похвали Мария Бакалова за участието й в продължението на „Борат“. Екранната Елена Гилбърт от „Дневниците на вампира“ намери време измежду снимките на новия си филм Love Hard, за да изгледа новото заглавие за казахстанския репортер, опитващ се да върне славата на страната си, като подари дъщеря си на високопоставени лица в САЩ.

„Мария Бакалова, която играе Тутар, е българка. Тя говори на български език във филма и никога не съм била по-горда“, написа Добрев в социалните мрежи, като сподели кадър от сцената, в която Бакалова търси съвет от друга млада дама как да спечели сърцето на богаташ.

Актрисата, която едва 2-годишна напуска София със семейството си и се установява в Канада, не е единствената холивудска знаменитост, която аплодира изпълнението на 24-годишната Бакалова.

Писателят Майкъл Грийн се включи в списъка от артисти, настояващи Мария да получи номинация за „Оскар“ за най-добра актриса в поддържаща роля. Ласкави думи за изпълнението й изрече и телевизионният водещ Сет Мейърс. „Безстрашни и страхотни“ – тези суперлативи по адрес, както на Саша Барон Коен, така и на Бакалова изрече режисьорът на „Отряд самоубийци 2“ и „Пазителите на галактиката“ Джеймс Гън.

Междувременно киноманите също се радват на Тутар. Това става ясно от класацията на IMDb за най-популярна знаменитост в момента. Местата се определят според вота на потребителите на престижния сайт, а в момента Бакалова е на първо място. Нейният екранен баща – Саша Барон Коен, е на четвърто, Лили Колинс, която сега е на гребена на вълната заради новия си сериал „Емили в Париж“, е на трето.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !