Боцкат срещу К19 в ЕС от ЧНГ, Урсула...

Европейската медицинска агенция предупреди, че все още в...

Почина солистът на Музикалния театър

Почина солистът на Музикалния театър проф. Eмил...

Ад от първия ден: принцеса Даяна за брака си с принц Чарлз

отпечатай новината

26.10.2020 12:40 | Видян 476 пъти

Ад от първия ден: принцеса Даяна за брака си с принц Чарлз

Журналистът Макс Хейстингс реши да сподели за откровен разговор между него и лейди Ди отпреди 25 години. Той сподели думите на принцесата, която намекнала след развода, че бракът ѝ с принц Чарлз далеч не е идеален.

Подробностите за разговора, записан преди скандалното телевизионно интервю на Даяна с Мартин Башир, са разкрити в нов документален филм „Даяна: Истината зад интервюто“.

Макс се среща с принцесата в Беркшир и прекарва няколко „вълнуващи“ часа с нея. По време на интервюто Даяна „направи страхотно шоу“ и била изненадващо пряма. По някое време тя дори попитала дали Хейстингс е чувал нещо за „заговор за нейното отстраняване“. Изглежда, че лейди Ди се е страхувала сериозно за своето благополучие след раздялата със съпруга си, намеква журналистът.

„Още в началото стана ясно колко много мрази Чарлз... да, тя не можеше да го понесе. Когато попитах дали е имала щастливи дни, тя отговори: „Не, бракът беше ад от първия ден.“ Бях изумен от нейната откровеност и директност.“ – каза още журналистът.

„Попита дали знам нещо за заговор за нейното отстраняване. Звучеше ми напълно безумно. Но тя наистина вярваше и това беше едно от малкото неща, заради които всички се чувствахме толкова отчаяни за нея... това чувство на уязвимост“, заключи Хейстингс.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !