Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Искат субтитри на Откраднат живот

отпечатай новината

24.10.2020 10:28 | Видян 1569 пъти

Искат субтитри на Откраднат живот

Репликите на актьорите в „Откраднат живот“ да бъдат изписвани на екрана и като субтитри – с това искане фенове се отправиха към екипа на медицинската сага. В социалните мрежи стартира дискусия за това как зрителите с увреден слух все по-трудно могат да следят действието в поредицата.

В допълнително препятствие се превръща и фактът, че покрай коронавируса, който е част и от сюжета на „Антитела“ - условното заглавие на настоящия сезон, героите все по-често се разхождат из коридорите на болница „Света Анастасия“ с маски.

„Трудно разбираеми са диалозите с маските или когато има фон-улични шумове. Трудно ми е, но няма да се откажа да гледам българските филми и да изказвам благодарност и възхищение към създателите им!“, коментира почитателка на „Откраднат живот“.

Припомняме, че заради мерките, свързани със световната пандемия, целият екип на продукцията трябва да е с предпазна маска на снимачната площадка. Изключение правят единствено актьорите, които са в кадър. Предвид медицинската тематика и фактът, че COVID-19 е част от реалността и на героите, те отново все по-често са с предпазни средства на лицето.

Междувременно продуцентът Евтим Милошев развенча мита, че „Антитела“ ще е последният сезон на „Откраднат живот“, а актьори вече се набират и за следващата порция серии.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !