Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ана де Армас в прегръдките на друг мъж, но къде е Бен Афлек?

отпечатай новината

24.10.2020 09:49 | Видян 2247 пъти

Ана де Армас в прегръдките на друг мъж, но къде е Бен Афлек?

Ана де Армас и Бен Афлек започнаха да излизат преди няколко месеца и по всичко изглеждаше, че връзката им е стабилна. Двамата посетиха Куба – родната страна на актрисата, а приятелят ѝ я запозна с децата си, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Феновете веднага приеха това за знак, че влюбените започват да мислят за общото си бъдеще и съвсем скоро очакваха да чуят новината за годеж.

Надеждите им обаче бяха попарени, когато се появиха нови снимки на Армас, която се наслаждава на мъжка компания на плажа. Изненадата беше, че това не е Бен Афлек, но актрисата никак не се притесняваше от близостта. Феновете веднага използваха социалните мрежи, за да изразят своето разочарование, че новата двойка на Холивуд се е разделила.

Но това съвсем не е вярно. Оказва се, че Ана снима поредната си рекламна кампания. Мъжът до нея е професионален модел и между тях отношенията са изцяло професионални. Всичко се случва на плажа в Малибу, 32-годишната актриса носи прозрачна искряща рокля докато е преследвана от колегата си. Съвсем скоро звездата е хваната и следващата част от снимките е доста по-интимна. Армас и мъжът до нея са легнали на плажа и споделят целувка, за която Бен Афлек може и да си затвори очите.

Армас, която доби слава след филма „Knifes Out“ и скоро ще влезе в ролята на Мерилин Монро, получи възможност да се снима и сама. Докато вятърът се опитваше да вдигне роклята ѝ, тя държеше цвете в ръка и гледаше непоколебимо към камерата. За съжаление на актрисата, снимките на новия филм за Джеймс Бонд – „No Time to Die“, отново бяха отменени заради пандемията от коронавирус.

Преди изолацията да промени целия ни живот, Армас беше на страниците на списанието Nexos, където говори за мъжете, с които е споделяла екран. В тях беше включен и Бен Афлек, с когото се запознават по време на снимките на филма „Deep Water“. Тя сподели, че всички мъже са били изключително красиви и има невероятен късмет да работи с тях.

След като снимките на „Deep Water“ приключиха, Бен и Ана се изолираха заедно и оттогава са неразделни. Източник казва пред Us Weekly, че Дженифър Гарнър подкрепя връзката и няма никакъв проблем с това децата ѝ да познават новата приятелка на баща им.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !