Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Роналдо още в карантина: Тестовете откриват коронавирус

отпечатай новината

23.10.2020 15:43 | Видян 1490 пъти

Роналдо още в карантина: Тестовете откриват коронавирус

Миналата седмица стана известно, че 35-годишният футболист Кристиано Роналдо се е разболял от коронавирус и е спешно поставен под карантина. Испанското издание Marca съобщи за резултатите от повторни тестове днес:. Въпреки че Кристиано Роналдо няма симптоми на COVID-19, те отново са били положителни
 
Поради факта, че спортистът все още е заразен и представлява заплаха за другите, той може да пропусне мача между Ювентус и Барселона, който трябва да се проведе следващата седмица в Шампионската лига на УЕФА. Феновете на звездата са разстроени. Кристиано няма да се срещне на терена с дългогодишния си съперник Лионел Меси.

Ювентус обаче не бърза да отписва звездата. Отбелязва се, че клубът ще поиска разрешение от УЕФА да проведе нов тест 48 часа преди мача. Роналдо също се надява на най-доброто. Тренира усилено в домашния си фитнес и показва отличната си физическа форма в Instagram.

„Трябва да имате високо ниво на витамини С и D, омега-3, да се храните добре и правилно и да спортувате. Много хора не го харесват, но тогава поне просто ходете. А добрият сън е най-доброто лекарство. Спя добре всяка вечер, винаги в продължение на осем или девет часа“, сподели футболистът с феновете по време на пряко предаване в Instagram.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !