Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Луна иска да е като Лили

отпечатай новината

23.10.2020 13:32 | Видян 963 пъти

Луна иска да е като Лили

Луна уверено върви по стъпките на Лили Иванова. Фолк певицата която многократно е казвала, че започнала да пее вдъхновена именно от Лили, сега е минала на диета и начин на живот същите като на естрадната легенда.

Луна живее по строг режим, на който никога не изневерява. Всеизвестен факт е, че от дълги години Лили също се грижи фанатично за здравето и добрата си фигура и на това дължи  перфектната форма и до днес.

Примата спи до късно, за да успее да отпочине добре. Хапва по малко и няма нищо нездравословно, което може да я изкуши.  Менюто й включва много вода и минимално количество въглехидрати. Както Лили така и Луна не пропускат спортни занимания всеки Божи ден. Обратно на  повечето известни личности двете са не са почитателки на фитнес залите и предпочитат упражнения вкъщи или на въздух.

„Предпочитам да съм близо до природата. Като последовател на Петър Дънов за мен връзката с  нея е много важна. Спазвам строго природните закони“ разказва Луна.

Лили преди години също се увлече по учението на Дънов. Стриктно спазва и дихателните упражнения на Учителя, които много й помагали в пеенето. Двете изпълнителки имат й физическа прилика, така твърди поне Луна пише „България Днес“.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !