Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Шинейд О‘Конър: Моли за помощ в Туитър

отпечатай новината

19.10.2020 16:50 | Видян 1071 пъти

Шинейд О‘Конър: Моли за помощ в Туитър

Психичното здраве на Шинейд О‘Конър се влошава. Това заключиха нейните последователи в Twitter, след като певицата се обърна към тях с апел за помощ, говорейки за своите проблеми.

„Тайно живея с физически парализиращо състояние на ниско самочувствие, което е в следствие на травма“, написа изпълнителката.

О‘Конър призна, че в момента „умира от глад“ и напоследък не се храни добре, тъй като страда от агорафобия, заради която трудно може да да излезе и да си напазарува в магазина сама.

Агорафобия е вид тревожно разстройство, при което човек изпитва страх да напусне дома си и да бъде на открити пространства. То може да бъде съпроводено с пристъпи на паника, особено след като болният е сред хора, пътува сам или се смесва с големи тълпи.  

„В момента живея в много отдалечен район на страната и доставките по домовете на храна и хранителни стоки не е опция. Питам само дали знаете за услуга за доставка на храна на психично болни хора, които нямат възможност да се грижат сами за себе си?“, написа още Шинейд, с което предизвика съчувствие от страна на нейните последователи. Много от тях ѝ дадоха съвети как да постъпи, други споделиха опита си със същата фобия.

Само няколко часа след като певицата помоли за помощ, тя качи нов пост, с който да информира феновете си, че е по-добре:

„Намерих услуга за доставка на храна. Нахранена съм и съм щастлива“.

Шинейд О‘Конър отдавна има психични проблеми, като неведнъж е споделяла, че ѝ минавали мисли да сложи край на живота си. Най-вероятно заради пандемията, звездата е останала доста самотна и депресията ѝ отново се върнала.

Певицата на няколко пъти споделя в социалните мрежи за своето състояние, но до момента не е уточнила дали се лекува по някакъв начин.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !