Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ким Кардашиян дарява 1 млн. долара за арменския народ

отпечатай новината

15.10.2020 12:43 | Видян 1296 пъти

Ким Кардашиян дарява 1 млн. долара за арменския народ

Ким Кардашиян за пореден път доказа, че не е безразлична към корените си и че това, което се случва в родината на предците ѝ силно я вълнува. 39-годишната звезда, която се прочу с американското риалити шоу "Животът на Кардашиян", дарява 1 милион долара на фонд за подпомагане на арменците (Armenia Fund) на фона на все по-изострящия се конфликт между Армения и Азербайджан в спорната област Нагорни Карабах, предаде woman.bg.

Дарението си Ким оповести във видео, публикувано в Инстаграм с думите: "За мен е чест да бъда част от настоящите глобални усилия в подкрепа на Фонда за Армения. Разговарях за текущата ситуация с много хора с надеждата да допринесем за по-нататъшното осъзнаване на кризата, чието разрастване трябва да предотвратим", гласи съобщението на Кардашиян.

"Мислите и молитвите ми са насочени към всички тези смели мъже, жени и деца. Искам всички да помнят, че въпреки разстоянието, което ни разделя, за нас няма граници и заедно сме една глобална арменска нация", допълва риалити звездата. "Дарявам 1 милион долара за подпомагане на усилията им и ви каня да се присъедините към мен.

Независимо дали помагате за повишаване на осведомеността с публикации в социалните медии или дарявате дори само 1 долар, всяко действие е от полза", призовава още Кардашиян. Салма Хайек на 54 - жената, която искаше мъж, който има повече топки от нея. И го намери Деми Мур на 57 и по бельо сложи в джоба си Бела Хадид (Снимки и видео) Възможно ли е: Гала изчезна от ефир, защото ражда дете от Стефан?

Фондът за Армения бе създаден заради военното положение с цел да подпомогне с храна, подслон и медицински грижи народа на Армения и населението в Карабах, което е предимно от етнически арменци. Сестрите на Ким - Кортни и Клои Кардашиян, също се включиха в инициативата, като се изявиха като дарители и споделиха свои видео клипове, насочвайки общественото внимание към дейността на фонда.

Виж видео ТУК !



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !