Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мегз отнесе глоба за неправило изпреварване

отпечатай новината

08.10.2020 17:18 | Видян 1006 пъти

Мегз отнесе глоба за неправило изпреварване

Дизайнерката Миглена Каканашева отнесе глоба, след като полицаи от Дупница я спряха за неправилно изпреварване.

Мегз, както е известна в светските среди носителката на "Златна игла", е управлявала луксозното си "Порше" из Дупница, а при проверката се оказало, че документите на автомобила не са в нея, пише в. "Струма".

При справка в КАТ-Пътна полицията се установило и, че риалити звездата от "Вип Брадър" има и доста неплатени глоби за други пътни нарушения.

Срещата с униформените идва, след като Мегз се отдаде на мълчалива медитация през последните дни. Това сподели самата тя, като обяви, че е прекарала една нощ на открито при езерото Окото в Рила. „Реших да се впусна в поредното си приключение по пътя навътре към себе си“, казва Мегз, като добавя, че тази нощ е представлявала едно от най-невероятните преживявания в живота й.

„За мой късмет беше и пълнолуние. Езерата светеха през цялата нощ. А чувството да се събудиш сам на това свещено място от чуруликащите около теб птици - няма еквивалент. За мен това беше тест и подготовка за 15 дневна медитация в мълчание, за която отдавна мечтая“, разказва още Каканашева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !