Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Дженифър Лопес създаде първата си дамска чанта

отпечатай новината

06.10.2020 17:48 | Видян 1657 пъти

Дженифър Лопес създаде първата си дамска чанта

Преди година Дженифър Лопес стана посланик на модната марка Coach. По този начин тя добави още една титла към своето име. Звездата е изпълнителка, актриса, продуцент, танцьорка, модел, майка и какво ли още не. Сега обаче Джей Ло най-накрая официално се превърна и в дизайнер.

Преди дни стана ясно, че изпълнителката е участвала в направата на дамска чанта, която ще бъде част от новата колекция на Coach. Цената на аксесоара ще бъде 495 долара, а това е първата колаборация между марката и звездата. Заедно с креативния директор Стюард Веверс, чантата носи белезите на автентичност, които Лопес илюстрира и държи в себе си идентичността на марката.

Стилът „Hutton“ се отличава с класически дизайн в телешка кожа с акценти от истинска змийска кожа. Моделът има и дълга дръжка, с която може да се носи през рамо или, както Лопес показва, като чанта за талията. „Създаването на първата ми чанта с Coach беше страхотно изживяване“, казва Джей Ло . Тя допълва, че аксесоарът напълно описва стила ѝ няма търпение да го сподели с всеки свой фен.

Веверс пък каза, че целият процес е бил изключително забавен и специален, защото Лопес е изключително мотивирана във всичко, което прави. Тя е имала ясна представа за визията на чантата и е помагала по време на цялата работа. Стилът включва и уникален висящ етикет и е завършен с подписа на Дженифър Лопес. Целта е всеки един потребител да се чувства така, сякаш е получил автограф от изпълнителката.

Снимките за рекламата са направени от фотографа Хао Зенг и показват Лопес в цялата ѝ прелест на танцьорка, продуцент и изпълнителка. Във всеки един кадър тя показва различни страни на чантата и как тя си пасва с всеки един тоалет.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !