Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Наум Шопов пусна бизнес платформата Имам човек

отпечатай новината

06.10.2020 11:06 | Видян 2497 пъти

Наум Шопов пусна бизнес платформата Имам човек

„Имам човек“ - с тези думи, придружени от ведра усмивка, Наум Шопов-младши стартира новото си бизнес начинание – свързването на работници, компании и хора онлайн. Едноименната платформа работи от едва няколко дни, като вече е събрала 135 предложения за извършване на услуги. В описанието на сайта самият актьор с медицински ценз обяснява, че проектът му е „платформа за бачкане; от каскети до ракети“.

Иначе казано, цедка на търсените и предлаганите услуги няма, като и към момента палитрата от професионалисти, разписали се в сайта, е огромна. Архитекти, адвокати, козметици, психотерапевти, IT специалисти, актьори, стъклари, учители, детегледачи – това са само част от хората, които вече са се записали в „Имам човек“.

„Може да намерите нови клиенти или пък да си спестите дългото търсене в съмнителни интернет страници и разпитване на познати!“, допълват в официалните си канали от сайта, като допълват, че предстои да се добави и търсенето на услуги според града.

Върху платформата си синът на Христо Шопов работи повече от година. Пред феновете си обаче загатна за първи път за нея в края на миналия месец. Именно тогава е текла предстартовата треска по активирането на услугата, което откъснало Наум от социалните мрежи. „Нямах време нито за снимки, нито за съобщения, за което се извинявам. Съвсем скоро ще мога да ви покажа защо“, анонсира тогава той.

Междувременно Шопов продължава да бъде ангажиран и със снимките на „Откраднат живот: Антитела“. Въпреки че влезе в медицинската драма в нейния трети сезон, доктор Борис Тасев бързо се превърна в любимец на публиката, като и досега е сред основните персонажи, около които гравитира съдбата на болница „Света Анастасия“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !