Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Аплодираха Ники Илиев и Орлин Павлов в Рим

отпечатай новината

28.09.2020 13:28 | Видян 1156 пъти

Аплодираха Ники Илиев и Орлин Павлов в Рим

С бурни аплодисменти бяха посрещнати актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал и Райна Караянева в Рим през почивните дни. Четиримата отскочиха до италианската столица, за да представят филма си „Завръщане“. Последното заглавие с участието на Стефан Данаилов бе излъчено в рамките на 13-ото издание на фестивала за българско кино.

Форумът тази година е включил в програмата си и филми като документалния „Монолог“ на Георги Тошев за Стефан Данаилов, „Писма от Антарктида“ на Станислав Дончев, „Доза щастие“ на Яна Титова и др.

Междувременно „Завръщане“ ще направи десант и по родното Черноморие тези дни. Във вторник режисьорът Ники Илиев ще го представи на фестивала „Златна роза“. Скоро „Завръщане“ ще се сдобие и с продължение. По него Илиев работи от вече няколко месеца, а в момента е на етап намиране на подходящите локации за снимки.

Пред „Монитор“ режисьорът разказа , че дружината приятели, съставена от Алекс (Илиев), Бранимир (Башар Рахал), Вики (Орлин Павлов), Дидо (Бойко Кръстанов) и Ачо (Кадиев) отново ще се събере, а камерата и този път ще се върти в Пловдив и по родното Черноморие.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !