Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Чарлийз Терон и Dior се посвещават на специална мисия

отпечатай новината

26.09.2020 09:43 | Видян 1844 пъти

Чарлийз Терон и Dior се посвещават на специална мисия

Чарлийз Терон може и да е една от най-известните жени в Холивуд, но никога не забравя откъде е тръгнала. Актрисата многократно е разказвала, че е родена в Бенони, Южна Африка и не се срамува от потеклото си.

Именно затова, през 2007 година тя основа фондацията „Charlize Theron Africa Outreach“, с която иска да помогне на жителите в битката с ХИВ и да им осигури подходящо образование и достоен живот. Модният гигант Dior от дълги години подкрепя проекта и помага на Терон по всякакъв начин.

През 2020 година обаче Чарлийз, която направи своя линия парфюми през 2004 година, има планове да разшири това партньорство. Следващата година Dior ще осигури 4-годишна стипендия, която ще покрива всички образователни такси, общежитието, учебниците, пътуването, както и ще осигури лаптоп на получателя. Освен това, щастливецът ще има възможност и да получи индивидуална менторска програма.

За да отбележи началото на стипендията, Dior създаде кампанията “Dior Stands with Women“, в която участват вдъхновяващи жени от всички професионални сфери. Те споделят своите истории, за да вдъхнат кураж на другите и заедно да променят света. Актрисата Ялица Апарисио, моделът Лейна Блум и фотографката Памела Тулизо са само част от участничките.

„Всички те са се борили, за да оставят отпечатък върху света и са използвали своя глас, за да вдъхновяват други жени“, казва Терон в рекламното видео. Фондацията на актрисата вече е помогнала на 15 възрастни да завършат обучението си в университет.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !