Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Криско се окичи с корона, чака бебе номер 2

отпечатай новината

25.09.2020 16:38 | Видян 2595 пъти

Криско се окичи с корона, чака бебе номер 2

Въпреки пандемията, Кристиан Талев - Криско и жена му Цветелина Петрова отбелязаха първия рожден ден на дъщеря си с парти и много гости. Малката Амая навърши 1 година на 21 септември. От снимите, публикувани в мрежата, стана ясно, че младата майка Цвети е заложила на по-широка рокля в областта на талията. Запознати пък издават пред „Уикенд”, че има конкретна причина за това модно решение - чаровната брюнетка е в очакване на второ дете.

Явно Криско и половинката му не са си губили времето, защото само година след като се роди дъщеря им, те са готови да посрещнат нов член на семейството. Щастливите родители твърдят, че винаги са искали две деца, при това с малка разлика във възрастта.

Близки до Петрова издават, че сега бременността й протича нормално, но в самото начало цялото семейство преживяло стресова ситуация. Покрай активния си начин на живот и липсата на социална дистанция, Криско лепнал коронавируса и прехвърлил заразата на половинката си. За щастие, бременната Цвети се разминала само с леки симптоми, а изпълнителят имал температура, кашлица и загуба на обоняние, но и при него не се наложило болнично лечение.

Говори се, че рапърът хванал Ковид-19 от Галена, която също изкара болестта през месец юли. Горе-долу по това време хитовият изпълнител и чалга звездата довършваха работата по общото им парче „Красиви лъжи”. Певицата още не знаела, че е заразена и прехвърлила вируса на Криско, който пък го предал и на жена си. За разлика от Галена обаче, Талев не е споделял публично за състоянието си. Той предпочел да скрие от почитателите си този факт.

Изглежда, че талантливият габровец и любимата му вече са напълно здрави, след като си позволяват да оргазнизират шумно парти за първия рожден ден на щерка си. От кадрите, които Цветелина разпространи в инстаграм, личи, че на тържеството са присъствали доста гости, а малката Амая е получила голяма торта и много подаръци.

Петрова неведнъж е споделяла, че се е отдала на майчинството и няма намерение да се връща на работа. Преди брюнетката се изявяваше като танцьорка и стюардеса, но твърди, че това вече е затворена страница за нея. Казва, че към полетите може и да се върне някой ден, но кълченето в оскъдно облекло със сигурност остава в миналото. „Приятелките ми се шегуват с мен, че съм станала скучна, но това е положението. Детето е още малко и с мъжа ми си го гледаме сами!”, обяснява Цветелина. И пояснява, че не иска да ползва услугите на бавачки, защото няма доверие на чужду хора.

Криско и приятелката му са заедно от 4 години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че ще се женят, те все още не планират сватба. Семейството възнамерява да се посвети на децата си, а и Криско винаги е отричал брака като институция.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !