Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Турчин милва Малкото коте на Божинов

отпечатай новината

25.09.2020 15:28 | Видян 2080 пъти

Турчин милва Малкото коте на Божинов

Биляна Дол прежали Валери Божинов и отново е щастлива. Сръбкинята грее в прегръдките на турския журналист Юсуф Емин.

От около месец мацката е в Истанбул. В последно време почти непрекъснато може да бъде забелязана в компанията на водещия на телевизионното предаване "Севдалинка". То се излъчва по Tek Rumeli TV и е с музикална насоченост. Шоуто е всеки вторник вечер. В него звучат най-популярните песни на албански, босненски, български, македонски, сръбски, гръцки и турски. Излъчват се най-новите видеоклипове от Балканите. Има и гости.

Биляна и Юсуф непрестанно се забавляват заедно в Истанбул. Двамата обикалят заведенията около Босфора. Бившата половинка на Божигол качи няколко снимки с Емин в социалните мрежи. Някои от тях и той сподели в своя профил. Освен това двамата харесват всичките си статуси и си пращат сърчица като коментари. Сексапилната сръбкиня постоянно го тагва като my partner in crime. В английския това често служи за отбелязване на човек, с когото си във връзка. Това накара няколко нейни последователи да я попитат дали е новото й гадже.

"Изключително близък приятел", отговори загадъчно Биляна, като добави сърчица, писа "България Днес".

Сръбкинята и Валери Божинов бяха заедно около четири години. Биляна се раздели окончателно с нападателя в края на 2019-а. Преди това двамата на няколко пъти се разделяха заради негови кръшкания, но Дол го прибираше обратно. Накрая се умори да му прощава и сложи край на отношенията им.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !